Nieuwsbericht

Gezocht oproep

Dringend op zoek naar bestuursleden!

2 oktober 2022

HELP!

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Ons nu al veel te kleine bestuur van drie mensen bestaat na de zomervakantie nog maar uit twee terwijl een bestuur van minstens vijf mensen wenselijk is.

We zoeken mensen die kunnen helpen met bijvoorbeeld de kluswerkzaamheden ( o.a. grasmaaien, snoeien, reparaties uitvoeren), secretariaat, bestuurlijke zaken o.a. vergaderingen en jaarverslagen , contacten met gemeente en Raad van Beheer, aanspreekpunt/begeleiden instructeurs (bijscholing), print werkzaamheden. En het vervangen van bestuursleden tijdens vakantie of ziekte.

Er is een vacature voor Penningmeester, Secretariaat, Voorzitter en algemene leden.

KC Friesland draait op het moment ontzettend goed, veel leden, volle cursussen, een fijn team wat prettig samenwerkt en tot onze vreugde nieuwe instructeurs erbij, maar zonder bestuur kan de vereniging niet blijven bestaan. Het huidige bestuur heeft aangegeven, als ze na de zomer daadwerkelijk nog maar met twee zijn, er mee te stoppen omdat de takenlast dan veel te zwaar wordt.

Heb je interesse? Laat dit dan aan ons weten en vul het contactformulier in op deze website, geef hierin aan wat je voor ons zou kunnen betekenen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.