Cursussen

Puppy hond

Puppy

Bent u op zoek naar een puppycursus waarbij uw hond kennis kan maken met allerlei soorten toestellen en atributen, op spelenderwijs kennis kan maken met de beginselen van gehoorzaamheidsoefeningen en waarbij u belangrijke theorie aangeboden krijgt, lees dan snel verder.

Jonge hond

Jonge honden

De jonge hondencursus is het vervolg op onze puppycursus, maar ook voor honden die nog geen cursus hebben gevolgd en die tussen de 14 weken en 10 maanden oud zijn. In deze cursus leert de hond in een groep te werken en met de baas samen te werken wat voor een goede basis zorgt voor zijn verdere hondenleven.

Collie hond

Combi-A

De Combi-A cursus is het vervolg op onze jonge hondencursus. Ook honden vanaf de leeftijd van 11 maanden, die nog niet eerder een cursus hebben gevolgd, kunnen aan deze cursus deelnemen. In deze cursus worden gehoorzaamheidsoefeningen aangeleerd en gaan we verder om de relatie en de samenwerking tussen eigenaar en hond te verstevigen.

Hond met trainer op veld

Combi-B

De Combi-B cursus is het vervolg op onze Combi-A cursus. In deze cursus worden nog meer nieuwe gehoorzaamheidsoefeningen aangeleerd, die men als hondenbezitter regelmatig tegenkomt in de praktijk.

Hond springt door ring

Agility

Bij agility (of behendigheid) gaat het erom dat de hond een parcours bestaande uit verschillende hindernissen in een voorgeschreven volgorde foutloos en zo snel mogelijk aflegt. De handler mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven.

Collage van hondensporten

Combinatiesport

Combinatiesport is een cursus waar allerlei verschillende sporten aan bod komen. Elke les worden de beginselen van een andere sport aangeleerd zoals; dogfrisbee, Combinatiesport, flyball, combi-sport, cirkeltraining en hoopers.