Nieuws

Op onze facebookpagina vindt u alle laatste nieuwtjes, foto's en examenuitslagen. Zeker een kijkje waard. Zie onze Facebook-koppeling (logo) onderaan iedere pagina.

Jachttraining

Op veler verzoek hebben we besloten om een basis/ kennismakingscursus jacht te gaan geven bij de KCFriesland. De cursus zal bestaan eerst eenvoudig apporteerwerk, steadiness van uw hond en dirigeren met meervoudige apporten.

De cursus zal gegeven worden op het terrein van de KCFriesland.

Het apporteren zal met de standaard jachtdummy gedaan worden.

Om te kijken hoeveel  interesse hiervoor is en of uw hond hiervoor geschikt is hebben we op  maandag 2 maart om 19.15u en op woensdag 4 maart om 20.15u een  informatie avond georganiseerd bij het clubgebouw van de KCFriesland.

Heeft u interesse kom dan, met uw hond ,naar een van deze twee avonden.

Algemene leden vergadering 2020

U bent welkom op onze jaarlijkse Algemene leden vergadering die  gehouden wordt op vrijdag 27 maart om 19.30 uur in het clubgebouw van  onze vereniging.Het jaarverslag ligt tot die tijd ter inzage in het  clubgebouw.

Extra workshop snuffelmat maken

De  workshop snuffelmat maken van oktober liep zo snel vol dat we een extra  avond hebben gepland op 7 november.Ook deze avond is alleen  toegankelijk voor onze leden.

Donderdag 7 november van 19.00u tot 21.30u is de extra workshop snuffelmat maken in onze kantine.

Kosten zijn 5 euro per persoon ( inclusief materiaal, koffie/ thee)

Om lekker te kunnen werken kan er maar een beperkt aantal mensen mee doen, dus geef je snel op door een mail te sturen aan secretariaat@kcfriesland.nl

Informatie avond over honden en vuurwerk angst

Regelmatig  krijgen we vragen over honden en vuurwerk(angst). Het leek ons zinvol  om daarover, voor onze leden, een info avond te organiseren.Op 22  november om 19.30uur tot 21.30uur is deze info avond in onze kantine.

Wij  hebben Marloes de Wit gevraagd deze avond te verzorgen vanwege haar  jarenlange ervaring met dit onderwerp.Marloes is  paraveterinair/gedragscoach en al jaren werkzaam bij de Sterkliniek in  Leeuwarden.

Wilt  u  graag weten wat u kunt doen en welke producten u eventueel kunt  gebruiken om uw hond te ondersteunen om hem of haar zo goed mogelijk  door deze periode heen te helpen meldt u dan aan via  secretariaat@kcfriesland voor deze informatie avond , of geef u op via   uw instructeur.

De kosten voor deze avond zijn € 2.50 inclusief koffie of thee.

Speciaal en alleen voor onze leden : workshop snuffelmat maken

Honden houden van snuffelen!

Misschien  heb je in onze lessen al kennisgemaakt met de snuffelmat en gemerkt dat  je hond het ontzettend leuk vind .Dan heb je nu de kans, net voor  dierendag ( kado tip!) om er zelf een voor je hond te maken.

Op donderdagavond 3 oktober, van 19.00u tot 21.30u is er een workshop snuffelmat maken in onze kantine.

Kosten zijn 5 euro per persoon ( inclusief materiaal, koffie/ thee)

Om lekker te kunnen werken kan er maar een beperkt aantal mensen mee doen, dus geef je snel op door een mail te sturen aan secretariaat@kcfriesland.nl

Extra behendigheid/agility ( beginners )

Omdat we veel  aanmeldingen hebben voor beginners behendigheid ( agility) gaan we  proberen op dinsdag ook een groep te starten. Lijkt het je leuk om met  je hond ( vanaf ongeveer 1 jaar oud) een parcours van sprongen ,  tunnels, en andere toestellen te doen dan is dit misschien wat voor  jou.De cursus start op 3 september en duurt tot 19 november.Voor meer  info kijk over behendigheid kijk onder agility.

Een nieuwe website

Afgelopen vrijdag is onze nieuwe website gelanceerd.Wij zijn er erg blij mee.We hopen dat jullie hem net zo mooi vinden als wij.

Nieuwe toestellen

Dit jaar starten we  met het gebruiken van onze gloednieuwe toestellen. Wij hebben gekozen  voor Galican, het meest vooraanstaande merk wat voorop gaat in kwaliteit  en veiligheid.Een sport beoefenen bij ons is hierdoor niet alleen leuk  maar ook nog zo veilig mogelijk.

DAAROM

kiest u voor ons

  • Facebook
  • Instagram

@2019-2020 KC Friesland | privacystatement