Aanmelden cursus

 

​Betalen in termijnen

​Om in dit huidige financiële klimaat, iedere hondenbezitter toch een kans te bieden een cursus bij ons te kunnen volgen kunt u cursussen vanaf 60 euro in 2 termijnen betalen, ook de duurdere combikaarten; de puppykaart,combikaarten en de seizoenskaarten, kunt u in twee termijnen betalen. U dient dan wel een automatische incasso af te geven op het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier kunt u dan bij opmerkingen zetten dat u graag in 2 termijnen wilt betalen.

Cursussen onder de 60 euro moeten in 1 keer betaald worden.

Aanmelden voor een cursus

Om bij ons een cursus te kunnen volgen moet u lid zijn van de KC Friesland. Door het vakje "ik word lid" aan te vinken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Lidmaatschap

De cursus van uw keuze

Uw naam *

Uw email adres *

Uw telefoon nummer *

Uw adres en woonplaats *

De naam, geboorte datum, geslacht en ras van uw hond

Kies hier uw betalingwijze 

Let op: u dient zich wel voor elke cursus opnieuw in te schrijven ook als u een combi kaart heeft.U kunt dan in het veld opmerkingen eventueel vermelden dat u een combikaart of seizoenskaart heeft.

Uw voorkeursdag(en) van training en opmerkingen:

Bij inschrijving gaat u akkoord met het onderstaande:

​Ondergetekende geeft hierbij toestemming aan KYNOLOGENCLUB FRIESLAND, Postbus 1050, 8900 CB, te Leeuwarden, Nederland met incassant ID NL96ZZZ40003240000 eenmalig het cursusbedrag, onder vermelding van kenmerk KCF8900 en/of lidmaatschapsgeld van uw rekening af te schrijven (bankgegevens worden via mail uitgewisseld). Het lesgeld zal rond drie weken na inschrijving van uw rekening worden afgeschreven. Ondergetekende is bekend met het feit dat, indien hij of zij niet akkoord is met de afschrijving, hij/zij binnen 56 dagen bij zijn of haar giro- of bankkantoor opdracht kan geven het bedrag terug te boeken. Prijswijzigingen voorbehouden.


Overige informatie en voorwaarden 

Ondergetekende gaat akkoord met de voorwaarden/reglementen en ons privacystatement. Deze voorwaarden staan beschreven op de website en zijn aanwezig in het clubgebouw. 

​Prijswijzigingen voorbehouden.

DAAROM

kiest u voor ons

  • Facebook
  • Instagram

@2019-2020 KC Friesland | privacystatement