Daarom kiest u voor ons

Grootste cursusaanbod     
   in de regio 
Kwaliteit is onze kracht
Unieke puppycursus
Alleen gediplomeerde    
   instructeurs
Betalen in termijnen    
   mogelijk

Voorwaarden en regelementen 

U dient lid te worden of te zijn van Kc Friesland om zich te kunnen inschrijven voor een cursus. 

Lidmaatschap bedraagt €30,- op jaarbasis. Gezinslidmaatschap €5,- per jaar. Wordt u lid na 1 augustus van het jaar, dan betaald u €15,- voor de rest van het jaar. 

De hond dient ingeënt te zijn; puppen dienen de eerste inenting te hebben gehad of een titterverklaring te hebben in het dierenpaspoort

Als u een besmettelijke aandoening bij u hond ontdekt, zoals kennelhoest en Giardia, bent u dit verplicht aan ons te melden.

U dient voor de hond WA verzekerd te zijn, de hond valt onder uw eigen WA verzekering, er hoeft geen aparte WA verzekering voor de hond te worden afgesloten.

De KCF en de instructeurs treft geen enkele verantwoordelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook.

Als u zich inschrijft voor een cursus, mag u tot drie weken voor de aanvang van de cursus, kosteloos annuleren. Als u binnen drie weken voor aanvang van de cursus de inschrijving annuleert, dient u 50% van het lesgeld te betalen, behalve bij overlijden of ernstige ziekte van baas en/of hond. 

Als u een combinatiekaart aanschaft is er geen restitutie mogelijk, behalve bij overlijden en/of ernstige ziekte van baas en/of hond.

De combinatiekaarten zijn na aanschaf maximaal anderhalf jaar geldig.

Loopse teven kunnen niet deelnemen aan de lessen. 

 

Trainingslocatie

Sportpark Aldlan 
Holstmeerweg 4-B
Leeuwarden
Voor vragen of informatie neem gerust contact op met:  

Gerda Metus          Coördinator G&G en Dogfrisbee                               tel: 06-49401000 of Email

of met:

Yvonne Jurna        Coördinator sporten       Email

Nieuws

Beste mensen

Zoals jullie in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen zijn er nogal wat veranderingen binnen de KCFriesland geweest de afgelopen tijd. Met het hele team doen we ons best alles zo goed mogelijk door te laten gaan en loopt alles nu weer een beetje maar daar is alles wel mee gezegd.

Een bestuur van 2 mensen is zeer onwenselijk. Behalve dat het voor 2 mensen erg druk is , is het met het oog op besluitvorming niet ideaal. Om het bestuurlijk goed te laten verlopen moeten er dus mensen bij. En liefst ook op korte termijn.

Wij zijn dus op zoek naar bestuursleden!

Denk je dat dit misschien wel wat voor jou is kun je altijd contact opnemen voor meer informatie via secretariaat@kcfriesland.nl

Het bestuur.FacebookLogo.png