Daarom kiest u voor ons

Grootste cursusaanbod     
   in de regio 
Kwaliteit is onze kracht
Unieke puppycursus
Alleen gediplomeerde    
   instructeurs
Betalen in termijnen    
   mogelijk

SPEL EN BALANS

De cursus Spel en Balans is voor honden van alle leeftijden.  In deze cursus leer je samenwerken met je hond, je krijgt hierdoor niet alleen een betere band met je hond, maar de hond leert zich ook beter te concentreren op de baas. De cursus is dan ook ideaal voor "puberende honden". De cursus is heel divers en geen één les is hetzelfde waardoor zowel hond als baas zich nooit hoeven te vervelen!

 

Leuke oefeningen:

In de cursus Spel en Balans leert je hond allerlei leuke oefeningen. je kunt hierbij denken aan het opruimen van zijn speelgoed, het aanmaken van een lampje, het rennen naar een matje, achteruit leren lopen, door je benen heen zigzaggen, zich leren "schamen" enzovoorts! Deze oefeningen worden zo aangeleerd, dat de hond vooral zélf leert nadenken: hierdoor wordt de hond mentaal uitgedaagd en is de hond na de les moe maar voldaan! Ook voor honden die erg zelfstandig zijn, en de dingen graag op hun eigen manier doen, is deze training erg geschikt. De hond krijgt namelijk het idee dat hij de dingen zelf verzint!

Balans en coördinatie training:
Door met je hond balans en coördinatie oefeningen te doen, leert je hond zijn lichaam beter te gebruiken. Zo zijn de meeste honden zich nauwelijks bewust van hun achterpoten. Door met je hond spelenderwijs oefeningen te doen, wordt je hond bewuster van zijn lichaam. Ook versterkt het de band met de baas, de hond leert op zijn eigenaar te vertrouwen. Ook voor onzekere honden is dit een goede training: ze krijgen er veel meer zelfvertrouwen door omdat ze steeds succes boeken! Onder balans- en coördinatietraining verstaan we onder andere het balanceren op fysioballen, wiebelende borden, het staan op een balanspinda, het lopen over krukjes of het lopen over een balansbaan waarbij verschillende attributen achter elkaar worden gezet. 

De cursus duurt acht lessen van 60 minuten en na deelname krijgt u een certificaat.

spel-en-balans1.jpg  spel-en-balans2.jpg 

  spel-en-balans4.jpg


Hier nog een paar filmpjes voor een nog betere impressie van deze cursus:


Terug naar cursusaanbod

Trainingslocatie

Sportpark Aldlan 
Holstmeerweg 4-B
Leeuwarden
Voor vragen of informatie neem gerust contact op met:  

Gerda Metus          Coördinator G&G en Dogfrisbee                               tel: 06-49401000 of Email

of met:

Yvonne Jurna        Coördinator sporten       Email

NIEUWS

i.v.m de verwachte warmte gaan de lessen maandag, 24 juni en dinsdag , 25 juni niet door.

Nu ook in de zomer combisport! voor meer info kijk onder nieuws of bij de cursus.

Algemene Leden vergadering

Het bestuur nodigt haar leden uit om de jaarlijkse Algemene Leden vergadering bij te wonen die plaats vindt op 28 juni 2019.

De vergadering wordt gehouden in de kantine op de Holstmeerweg 4 te Leeuwarden

Aanvang 19.30u. FacebookLogo.png