Daarom kiest u voor ons

Grootste cursusaanbod     
   in de regio 
Kwaliteit is onze kracht
Unieke puppycursus
Alleen gediplomeerde    
   instructeurs
Betalen in termijnen    
   mogelijk

nieuwsbrief KcFriesland, najaar 2018

 

Er is in de afgelopen maanden van alles gebeurd binnen de KCFriesland. Doormiddel van deze nieuwsbrief willen u daarvan op de hoogte stellen.

Door verschillende redenen zijn er voor de zomer 3 van de 5 bestuursleden afgetreden. Hierdoor zitten we sinds een paar maanden met een bestuur van slechts 2 mensen die de taken van 5 bestuursleden proberen te vervullen. We zijn naarstig op zoek naar mensen met bestuurlijke ervaring om ons te ondersteunen en de taken te kunnen verdelen maar dat wil nog niet erg lukken.

Er zijn taken waar we met zo'n klein bestuur op dit moment niet de tijd voor hebben en die laten we dan ook liggen, een voorbeeld hiervan is het clubblad. Wanneer en in welke vorm dat terug komt is nu nog niet duidelijk.

De afgetreden bestuursleden waren ook instructeur, dus ook daar zitten we met 3 mensen minder. We doen met alle instructeurs ontzettend ons best om toch zoveel mogelijk lessen te blijven aan bieden zodat er zo weinig mogelijk mensen op een wachtlijst komen. Gelukkig is er goed nieuws op het instructeurs front met de start van het najaars seizoen is er een gediplomeerde instructeur aan het meekijken en er komen stagiaires meelopen.

In de zomer is de schilder van start gegaan met het verven van onze kantine zodat die er straks weer fris en met een nieuw kleurtje netjes bij staat.

Er is een nieuwe schoonmaakster gevonden en iemand die voor ons het gras maait wat ons veel tijd scheelt.

Alle lessen zijn inmiddels weer van start gegaan en het is weer gezellig druk op het terrein.

 

namens het bestuur

I.Miedema

Kijk eens op onze Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes

Op onze facebookpagina vind u alle laatste nieuwtjes, foto's en examenuitslagen. Zeker een kijkje waard.Trainingslocatie

Sportpark Aldlan 
Holstmeerweg 4-B
Leeuwarden
Voor vragen of informatie neem gerust contact op met:  

Gerda Metus          Coördinator G&G en Dogfrisbee                               tel: 06-49401000 of Email

of met:

Yvonne Jurna        Coördinator sporten       Email

Nieuws

Beste mensen

Zoals jullie in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen zijn er nogal wat veranderingen binnen de KCFriesland geweest de afgelopen tijd. Met het hele team doen we ons best alles zo goed mogelijk door te laten gaan en loopt alles nu weer een beetje maar daar is alles wel mee gezegd.

Een bestuur van 2 mensen is zeer onwenselijk. Behalve dat het voor 2 mensen erg druk is , is het met het oog op besluitvorming niet ideaal. Om het bestuurlijk goed te laten verlopen moeten er dus mensen bij. En liefst ook op korte termijn.

Wij zijn dus op zoek naar bestuursleden!

Denk je dat dit misschien wel wat voor jou is kun je altijd contact opnemen voor meer informatie via secretariaat@kcfriesland.nl

Het bestuur.FacebookLogo.png